Living Solutions JL1645T, Dozator de Apa cu Filtrare Ultraeficienta, Elegant – Pareri si Review

LIVING SOLUTIONS JL1645TUna din cele mai elegante solutii de filtrare a apei potabile de pe piata, si cu putere suficienta pentru cei ce nu au nevoie de cantitati mari de apa, Living Solutions JL1645T este in acelasi timp si o optiune ceva mai scumpa. Este gandit pentru a sta singur in bucatarie undeva in apropierea chiuvetei, necesitand conectarea la reteaua de apa. Filtrarea ultraeficienta a acestui dozator este un mare plus al sau, la fel ca si designul modern sau panoul cu touch screen.

Vezi pretul de azi

Living Solutions JL1645T este un dozator de apa rece, ce va filtra apa rece sau calda, avand doua rezervoare separate pentru acestea. Cu un debit de 1.2 litri pe minut, aparatul necesita racordare directa la retea Are 3 etape de filtrare, cu filtru de carbon, membrana si apoi cu lampa UV.

Specificatii Living Solutions JL1645T

LIVING SOLUTIONS JL1645T fataLiving Solutions JL1645T este un dozator de apa rece, ce se poate conecta direct la retea. Nu este nevoie sa ii montati in mod regulat bidoane cu apa, pentru ca va lua acea apa cu gust oribil de clor, o va purifica si imbunatati cu mult, iar apoi va putea fi bauta. Costurile sunt mult mai mici decat daca veti achizitiona toata acea apa de baut, chiar daca din cand in cand va trebui sa ii schimbati filtrele.

Este si un model cu un design deosebit, cu aspect Premium si cu panou de control cu touch screen, fiind parca special gandit sa fie pus in cele mai moderne bucatarii.

In ce priveste filtrarea apei, aceasta se realizeaza atat biologic cat si chimic, astfel incat rezultatul final este cel natural. Apa oferita are un gust bun, fara miros de clor sau alti compusi ce s-ar putea dovedi nocivi. Living Solutions JL1645T utilizeaza doua filtre diferite, pentru a curata apa.

Primul filtru este cel de tip PP & Carbon block, ce filtreaza mecanic si retine clorul si impuritatile. Necesita schimbarea la circa 6 luni.

Al doilea filtru este de tip membrana UF, ultrafina, porii acesteia avand 0.01 microni. Acest filtru este cel ce retine virusii sau bacteriile. Schimbarea acestui filtru se face la 12 luni.

Ultima etapa este cea a purificarii apei cu ajutorul lampii UV, acest lucru facandu-se in momentul in care porniti aparatul.

Living Solutions JL1645T are un debit al apei de pana la 1.2 litri pe minut. Nu este un debit puternic, iar acest lucru ar fi principalul dezavantaj pe care il vad aici. Totusi, pentru apa de baut sau de gatit, este suficienta, mai ales ca are un rezervor de apa rece de 3 litri, in timp ce cel de apa calda este de 4 litri.

Plusuri ale dozatorului de apa cu filtru Living Solutions JL1645T

+ Design atragator, modern, arata bine in orice bucatarie.

+ Filtrare foarte buna a apei, retine particule de peste 0.01 u.

+ Se face racordarea direct la reteaua de apa.

+ Rezervoare separate pentru apa rece (3 litri) si apa calda (4 litri).

+ Senzorul ECO.

Minusuri

– Pretul ridicat.

– Debit mic, maxim 1.2 litri/minut.

Concluzia

Living Solutions JL1645T este un dozator de apa modern si eficient, ce realizeaza o filtrare excelenta a apei, atat mecanic cat si biologic. Cu un design atragator, cu panou de comanda cu touch screen, aparatul are si un pret destul de ridicat, iar ca dezavantaj ar fi viteza de filtrare a apei, de doar 1.2 litri/minut, dupa utilizarea cantitatii din rezervor.

Vezi pretul de azi