Picogram Pureal, Dozator de Apa cu Filtrare, 3600 Litri – Pareri si Review

Cei care isi doresc sa aiba la indemana in casa o apa delicioasa, ieftina si fara prea mare bataie de cap, au intotdeauna optiunea conectarii unui sistem de filtrare, cum este Picogram Pureal, la reteaua de apa, astfel incat apa cu gust de clor de la robinet se va transforma complet. Fie ca alegeti un filtru cu montare sub chiuveta, un aparat mic langa robinet ce elimina in special clorul, sau ceva mai avansat cum este si dozatorul de apa rece despre care discutam astazi, va depinde atat de bugetul alocat cat si de ce vreti sa obtineti.

Picogram PurealPicogram Pureal este un dozator de apa rece, ce filtreaza apa oferita. Are un sistem de filtrare cu 3 filtre si 6 etape, ce face o treaba excelenta atunci cand curata apa de la robinet. Nu are nevoie sa fie pus in priza, si este util doar pentru purificarea de apa rece, dar va ofera 1.2 litri de apa delicioasa pe minut. Filtreaza mecanic, biologic si chimic.

Vezi pretul de azi

Un aparat cu un design atragator, este gandit sa arate bine in orice bucatarie din zilele noastre. Trebuie pus undeva pe langa chiuveta, pentru ca necesita conectarea la reteaua de apa.

De mentionat in cazul sau, este ca aparatul este unul foarte apreciat la nivel mondial, producatorul vanzand peste 3.6 milioane de unitati pana in prezent.

Specificatii Dozator Apa Filtrare Picogram Pureal

Picogram Pureal este un aparat de filtrare al apei ce utilizeaza 3 tipuri de filtre diferite, si are in total 6 etape de filtrare, cu ajutorul carora livreaza la final o apa curata si delicioasa, fara gust de clor. Filtrarea se face atat mecanic, cat si chimic si biologic, lasand in acelasi timp mineralele in apa.

Filtrele utilizate:

Filtrul 1 va opri clorul, substantele volatile organice, rugina si alte sedimente din apa. Este realizat din carbon activ si ceramica. Se inlocuieste de 3 ori pe an.

Filtrul 2 utilizeaza o membrana nano, ce tine bacteriile si metalele grele, eliminand 99.99% dintre acestea. Schimbarea se face la 12 luni.

Filtrul 3 este cu argint si carbon, retinand clorul si nepermitand bacteriilor sa se formeze. Se inlocuieste la 12 luni.

Costul de utilizare este de doar 0.08 lei la un litru de apa, daca luam in considerare schimbarea periodica a acelor filtre.

Plusuri Picogram Pureal

+ Filtreaza foarte bine, utilizand 3 filtre si 6 etape.

+ Filtreaza mecanic, biologic si chimic.

+ Designul modern, arata bine in orice bucatarie.

+ Dozator cu filtru popular, vandut in peste 3.6 milioane exemplare.

+ Nu utilizeaza electricitate, trebuie doar montat la sursa de apa.

Minusuri

– Utilizat doar pentru apa rece.

Concluzia

Picogram Pureal este un dozator de apa rece ce realizeaza o filtrare excelenta a apei de la robinet, un aparat elegant ce arata bine in bucatarie, dar isi face si treaba perfect. Are si un cost mic de exploatare, dar costul de achizitie initial este ceva mai mare, cel putin fata de un filtru ce se monteaza sub chiuveta.

Vezi pretul de azi