Aquaphor Prestige, Cana de Filtrare cu Cartus, Albastru – Pareri si Review

Cana filtrare Aquaphor PrestigeDesi varianta utilizarii unui filtru de apa cu montare sub chiuveta sau chiar si pe chiuveta poate fi o alegere foarte buna, exista totusi si situatii cand nu avem nevoie de o filtrare de genul ala, sau pur si simplu nu vrem sa ne complicam. O cana de filtrare, cum este si Aquaphor Prestige, ne ofera abilitatea de a filtra cateva sute de litri de apa, suficient incat sa ne asigure necesarul de cativa litri de apa pe zi, chiar si pentru cateva luni, in functie si de marimea familiei. Este excelenta pentru cei ce au nevoie doar de apa pentru baut, eventual si pentru ceai/cafea. Poate fi singura modalitate de filtrare, sau poate fi folosita pe langa o solutie mai puternica.

Aquaphor Prestige este o cana de filtrare, cu cartus, ce poate fi utilizata pentru filtrare a 300 litri de apa. Are o capacitate de 2.8 litri si filtreaza pana la 0.3 litri pe minut.

Modelul este dotat cu un cartus B5, dar optional se pot folosi si cartusele B6 (apa dura) sau A5 (dedurizare/ionizare).

Varianta de care discutam este cea de culoare albastra, dar Aquaphor Prestige vine si pe culoarea Visiniu.

Vezi pretul de azi

Specificatii Cana Filtrare Aquaphor Prestige

Scopul unei cani de filtrare este destul de simplu, acela de a oferi o filtrare minima a apei venite din reteaua publica, astfel incat produsul final sa aiba un gust superior. Fiind o cana destul de mica, si cu un singur filtru pe baza de carbune activ, nu va fi potrivita pentru utilizare atunci cand dorim sa filtram apa pompata din subteran sau din alte surse similare. In schimb, face o treaba excelenta atunci cand vine vorba de eliminat clorul si alte impuritati din apa, iar in cazul cartusului B5 cu care vine aceasta cana, exista si acel adaos bactericid suplimentar. Variante pentru dedurizare si ionizare exista si ele, daca utilizati un alt cartus (vedeti mai sus).

Filtrarea clorului activ, a metalelor grele, pesticidelor, fenolului si produselor petroliere se realizeaza prin intermediul acelui cartus ce contine carbune activ din nuca de cocos, cu adaus de argint si fibre Aqualen.

Viteza de filtrare este una destul de mica, de 0.3 litri pe minut, deci va dura aproape 5 minute pana va curata acei 1.4 litri de apa pusi in palnie la umplere.

Plusuri Aquaphor Prestige

+ Filtrare potrivita pentru apa din retea, elimina clorul si alte impuritati.

+ Costul de utilizare mic, ieftin de achizitionat si inlocuit filtrele.

+ Umplerea canii, ce se poate face fara sa scoateti capacul.

+ Model apreciat de multi utilizatori, pentru raportul pret/calitate.

+ Capacitate de 2.8 litri.

Minusuri

– Doar pentru apa de baut/ceai/cafea, schimbarea filtrului dupa 300 de litri.

– Viteza mica de filtrare, 0.3 litri pe minut.

Concluzia

Aquaphor Prestige este o cana filtranta de foarte buna calitate, un model ce il recomand celor ce au acces deja la apa din reteaua publica, si vor sa scape de caratul de baxuri de apa in fiecare saptamana. Cana va realiza o filtrare de baza a acelei ape, oferind la final un produs delicios si mai curat. Nu este o solutie daca aveti nevoie de cantitati mai mari de apa, sau daca aveti nevoie de o filtrare superioara.

Vezi pretul de azi