Aquaphor Modern 2 – Filtru de Apa Pe Chiuveta 4000 litri, 1.2 l/min – Pareri si Review

Aquaphor ModernUna din variantele cele mai ieftine, dar in acelasi timp si foarte eficienta, este utilizarea unui filtru de apa cu montare pe chiuveta. Bineinteles, aveti nevoie de un pic de spatiu pentru acesta, fiind nevoie sa il tineti in imediata apropiere a chiuvetei. Aquaphor Modern 2 este un filtru ce se conecteaza direct la bateria chiuvetei, interceptand apa si filtrand-o, dar numai daca comutatorul de pe baterie este setat sa faca acest lucru. Astfel, aveti si apa obisnuita de la robinet pentru spalat vase, dar si apa filtrata delicioasa de la robinetul separat al filtrului, pentru baut sau gatit.

Aquaphor Modern 2 este un filtru de apa cu o capacitate foarte buna de filtrare, de pana la 4000 litri de apa. Elimina clorul in apa, impreuna cu alte componente si metale grele. Are un debit de 1.2 litri apa pe minut si poate fi utilizat doar pentru apa rece.

Variante de culoare: Alb, Portocaliu, Verde.

Acest filtru utilizeaza cartuse de tip B200, eficiente pentru 4000 de litri de apa.

Vezi pretul de azi

Specificatii Filtru de Apa Aquaphor Modern 2

Aquaphor Modern 2 este un filtru de apa ce l-as recomanda pentru utilizarea in case deja conectate la reteaua de apa, acesta realizand o filtrare suplimentare si o imbunatatire a gustului apei, eliminand si clorul din aceasta. Pentru cei ce nu suporta gustul de apa de la robinet, si vor sa scape de carat baxuri de sticle cu apa, un astfel de filtru este o alternativa excelenta.

Filtrarea se va face prin doua elemente de filtrare, ce utilizeaza carbon activ de nuca de cocos, aqualen si argint. Nu este la fel de avansat ca un filtru cu montare sub chiuveta, dar pentru apa de la robinet nu este in mod normal nevoie de o filtrare la fel de buna ca in cazul celor ce stau la casa si isi aduc apa din pamant.

Plusuri Aquaphor Modern 2

+ Pretul este unul bun, inclusiv la inlocuirea filtrelor.

+ Usor de montat, pe chiuveta, si filtreaza doar cand utilizatorul doreste acest lucru.

+ Obtineti o apa gustoasa, transformand obisnuita apa de la robinet in ceva delicios.

+ Elimina clor, metale grele si alte componente din apa.

Minusuri

– Viteza de filtrare este destul de scazuta, de 1.2 litri pe minut (fata de 2-2.5 litri pe minut pentru filtrele montate sub chiuveta).

– Nu poate fi utilizat pentru apa calda.

Concluzia

Aquaphor Modern 2 filtreaza foarte bine apa de la robinet, eliminand din aceasta clorul si alte elemente nedorite. Il recomand celor ce vor o alternativa ieftina la apa de baut la sticla, fiind OK si pentru gatit. Nu l-as recomanda celor ce isi obtin apa din surse de apa ce necesita o filtrare mai avansata, dar pentru cei conectati la reteaua de apa potabila a oraselor noastre, este foarte OK.

Vezi pretul de azi