Aquaphor Crystal Eco, Filtru de Apa Potabila 2.5 l/min, 8000 L – Pareri si Review

In trecut, ne-am uitat la cateva dozatoare de apa rece care au performante bune, un design frumos, dar si un pret pe masura. Astazi, ne mutam in zona ceva mai utilitara a categoriei aparatelor de filtrare a apei, si ne uitam la un model foarte apreciat de sistem ce este montat sub chiuveta, denumit Aquaphor Crystal Eco. Bineinteles, va ocupa un pic de spatiu acolo, acesta fiind un dezavantaj al sau, pe langa faptul ca va trebui sa instalati o mica baterie suplimentara pe chiuveta, pentru apa tratata. Totusi, capacitatea de filtrare foarte mare, pe langa debitul mai mare de apa filtrata, sunt avantaje care anuleaza din dezavantajele unui astfel de sistem.

Filtru de apa potabila Aquaphor Crystal EcoAquaphor Crystal Eco este un sistem de filtrare al apei potabile, ce se monteaza sub chiuveta. Are 3 filtre/etape de filtrare si ofera utilizatorului pana la 8,000 de litri de apa filtrata, de cea mai buna calitate (elimina impuritati, gustul de clor, substante organice, metale grele, bacterii si virusuri). Debitul sau este de pana la 2.5 litri pe minut.

Vezi pretul de azi

Cele 3 cartuse de filtrare utilizate, si care vor trebui sa fie schimbate periodic, sunt:

Specificatii Aquaphor Crystal Eco – Pareri

Aquaphor Crystal Eco este un sistem de filtrare al apei, ce este dotat cu un robinet separat, ce se poate monta pentru a obtine apa pura atunci cand aceasta este necesara. Puteti utiliza in continuare apa de la retea pentru a spala vase, in timp ce apa obtinuta de la sistemul de filtrare poate fi utila in orice alta situatie unde gustul sau conteaza. Puteti obtine o apa perfecta pentru baut, cafea, ceai, gatit, sau chiar si pentru pus muraturi, ca sa dau doar cateva exemple.

Dotat cu 3 filtre, fiecare din ele utilizat in alt scop, sistemul va elimina atat gustul de clor, cat si bacterii, substante organice, megale grele, benzol, fenol si chiar si virusuri. Schimbarea acelor filtre se face la circa 8000 litri de apa, ceea ce este impresionant, daca luam in considerare ca vom utiliza acea apa doar pentru consum.

Plusuri Aquaphor Crystal Eco

+ Filtrarea in 3 etape, elimina majoritatea impuritatilor si gustul de clor foarte bine.

+ Capacitatea de filtrare, pana la 8000 litri de apa.

+ Debit bun de filtrare, 2.5 litri apa pe minut.

+ Se monteaza sub chiuveta, unde ocupa destul de putin spatiu.

+ Destul de ieftina.

Minusuri

– Instalarea sa poate necesita ajutor din partea unui instalator, daca nu va pricepeti.

– Costul total al filtrelor este de aproximativ 300 lei (dar pentru 8,000 litri de apa, costul fiind de aproximativ 0.04 lei la un litru)

Concluzia

Aquaphor Crystal Eco este un filtru de apa eficient si destul de ieftin pe termen lung, o optiune recomandata celor ce vor o solutie care sa trateze cantitati mai mari de apa. Costul de inlocuire al filtrelor este si el destul de mare, dar este o cheltuiala care nu se face foarte des, doar dupa utilizare celor 8000 de litri de apa filtrata.

Vezi pretul de azi