Aquaphor Crystal Apa Dura (K3/KH/K7), Filtru de Apa 6000 litri, 2 l/min – Pareri si Review

Calcarul este o problema pentru multi in Romania, dar apa dura are o rezolvare totusi, astfel incat putem sa ne protejam aparatele electrocasnice. Fie ca vorbim despre un dedurizator, fie ca ne uitam la un filtru de apa special, ce este capabil sa reduca duritatea apei, sunt destul de multe optiuni pe piata. Aquaphor Crystal nu va ajuta cu apa dura utilizata la masina de spalat, dar daca o vreti pentru baut, cafea, ceai sau gatit, atunci este o optiune excelenta, si se poate monta sub chiuveta, unde va ocupa foarte putin spatiu.

Vezi pretul de azi

Aquaphor Crystal apa duraAquaphor Crystal Apa Dura este un filtru de apa potabila, cu montare sub chiuveta, capabil sa filtreze pana la 6000 de litri de apa, asigurand in acelasi timp si dedurizarea sa. Are un debit de pana la 2 litri pe minut, si are 3 filtre, ce vor trebui inlocuite periodic (la 6000 litri de apa filtrati).

Filtrele folosite:

Aquaphor K3: cartusul de filtrare K3 este realizat cu aqualen si argint, prin tehnologia carbonblock. Utilizeaza o matrita macroporoasa, ce debacterizeaza apa filtrata. Acest filtru retine substante organice, metale grele si clor activ.

Aquaphor KH: acest filtru vine cu o rasina schimbatoare de ioni, fiind utilizat in procesul de dedurizare al apei. Cu ajutorul sau, se previn depunerile de calcar atunci cand se utilizeaza apa filtrata.

Aquaphor K7: utilizat pentru a retine impuritati de pana la 0.8 microni, fiind fabricat prin tehnologia carbonblock si avand aqualen si argint in compozitie.

Utilizarea Filtrului De Apa Aquaphor Crystal

Aquaphor Crystal este un filtru de apa ce este util in cazurile in care duritatea apei este de nivel scazut spre mediu, de pana la 14 dH/L. Pentru apa mai dura de atat, producatorul recomanda varianta cu osmoza inversa. Exista si posibilitatea utilizarii unui statii de dedurizare, pentru a inlatura calcarul din toata apa intrata in casa.

Plusurile Aquaphor Crystal Apa Dura

+ Filtrare in 3 etape, ofera 6000 litri de apa delicioasa si curata.

+ Debit bun, de 2 litri apa/minut.

+ Dedurizeaza apa, pentru cei ce au nevoie de asa ceva.

+ Pretul accesibil.

+ Usurinta de utilizare.

Minusuri

– Capacitate si viteza redusa cu 20-25% fata de modelul de pe primul loc, dar are acea optiune de dedurizare in plus totusi.

Concluzia

Aquaphor Crystal este un filtru de apa potabila cu montare sub chiuveta, ce il recomand celor ce au nevoie sa dedurizeze apa de la robinet. Este potrivit pentru apa de baut, gatit sau pentru aparate de cafea/ceai, oferind pana la 6000 litri de apa excelenta la fiecare schimb de filtre.

Vezi pretul de azi