Aquaphor RO-201, Filtru de Apa cu Osmoza Inversa, 190 litri/zi, Rezervor 5 litri – Pareri si Review

Calitatea apei pe care o consumam are un efect important asupra organismului nostru, iar gustul este si acela un criteriu de luat in calcul. Un sistem de filtrare al apei potabile va elimina majoritatea substantelor si impuritatilor ce se gasesc in apa de la robinet, in timp ce un model cu osmoza inversa se va duce si mai departe. Un aparat modern, cum este Aquaphor RO-201, este gandit sa redea apei trecute prin acest proces mineralele ce sunt eliminate in mod normal, astfel incat nu veti pierde acele elemente ce ar trebui sa ramana in apa potabila.

Vezi pretul de azi

Aquaphor RO-201Un sistem de filtrare cu osmoza inversa este utilizat pentru a obtine o apa pura, unde impuritatile de orice fel sunt filtrate in proportie de pana la 98%, mergand pana la cele de doar 0.0001 microni. Ca dezavantaj, ar fi faptul ca se elimina si mineralele naturale ale apei, dar modelul la care ne uitam astazi are o ajustare automata a concentratiei de magneziu si calciu, in functie de cat de dura este apa initial.

Filtrele folosite:

Aquaphor K5: este realizat din polipropilena topita si expandata, fiind folosit pentru retinerea de impuritati mecanice de dimensiuni mai mari, inclusiv namol, nisip si rugina. Filtreaza pana la 8000 litri de apa.

Aquaphor K2: folosind tehnologia carbonblock, cu aqualen si argint, acest filtru este cel ce va scapa de clorul din apa, de substante organice, impuritati de pana la 3 microni, sau ionii metalelog grele. Filtreaza 8000 litri de apa.

Aquaphor K7M: retine impuritati de pana la 0.8 microni, elimina clor activ, substante organice si metale grele. Are si mineralizator incorporat, ce adauga magneziu si ioni de calciu inapoi in apa, necesar pentru un aparat cu osmoza inversa.

Specificatii Aquaphor RO-201 – Pareri

Aquaphor RO-201 este un sistem de filtrare ce vine cu propria sa pompa de presiune electrica, ceea ce ii permite sa functioneze normal chiar si atunci cand presiunea apei de la robinet este mai scazuta.

Aparatul ocupa destul de putin spatiu sub chiuveta, doar o treime din ce este necesar in mod normal pentru alte sisteme de filtrare. Dimensiunile sale sunt de 41.1 cm lungime, 19.5 cm latime si 48.6 cm inaltime.

Modelul acesta are un rezervor de 5 litri de apa, ce va ofera acest lichid perfect sigur imediat, atunci cand aveti nevoie de el.

Plusuri Aquaphor RO-201

+ Calitatea apei ce rezulta: sigura, inodora si delicioasa.

+ Filtru de apa cu osmoza inversa, proces complet automat.

+ Pana la 190 litri de apa delicioasa pe zi, cu rezervor de 5 litri inclus.

+ Spatiul ocupat, si de 3 ori mai mic in comparatie cu alte modele cu performante similare.

Minusuri

– Costul de achizitie este unul mai ridicat.

– Livreaza o cantitate mai mica de apa pe zi, dar suficienta daca aveti nevoie doar pentru baut si gatit.

Concluzia

Aquaphor RO-201 este un filtru de apa potabila cu osmoza inversa, un model extrem de eficient, dar si mult mai scump decat sistemele de filtrare uzuale. Nu are acelasi debit de apa, dar poate filtra totusi pana la 190 litri pe zi, iar rezervorul de 5 litri va da suficienta apa imediat, atunci cand aveti nevoie de ea pentru baut sau gatit.

Vezi pretul de azi